خیلی ها میگن اگه بعد غذا چایی بخوری آهن غذا جذب بدن نمیشه ، درسته ! ولی برای همه چی یه راه حلی وجود داره !! اگه چایی خودتون رو با لیمو ترش و یا کمرنگ بخورید این اتفاق دیگه نمی افته، دلیلشم اینه که اثر تانن موجود در چای با این روش کاهش پیدا میکنه و شما بدون هیچ نگرانی میتونید از چای خود لذت ببرید، اینم بدونید اضافه کردن دارچین و زنجبیل به چای باعث میشه هم طعم بهتری پیدا کنه و به اونایی که عادت دارن چای خودشون رو قند پهلو بخورن( که اصلا توصیه نمیشه) کمک میکنه تا قند خونشون تنظیم بشه...