به طور کلی ترکیب پلی فنولهای موجود در چای که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آبلیموی تازه میتواند ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد. البته باید حواستان باشد که آبلیمو باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آبلیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود. گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آبلیمو شکسته میشود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرفکننده ایجاد میکند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقهمند به چای و آبلیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکیهای شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرینکنندهها با این نوشیدنی در خود حس کنند. با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیهای چای را با آبلیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید ما به هیچوجه نوشیدن چای و آبلیمو به این صورت را به شما پیشنهاد نمیکنیم.
تحقیقات نشان دادهاست که کاپسی
سین (capsaicin) موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده میشود.کاپسی سین،
موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیلهٔ
دیوارهٔ معده میشود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون
باقی میماند.
کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از
فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن میشود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن
جلوگیری میکنند.